Cai

CAI klinkt misschien als ouderwets en achterhaald, maar dat is het zeker niet. Een CAI installatie is een kabelnetwerk voor televisieontvangst. Voor de aanleg van een CAI netwerk in je pand, geschikt voor analoge en digitale televisie, kun je het best een specialist inschakelen. Zeker als het aantal aansluitpunten groot is. Denk bijvoorbeeld aan een sportschool waar meerdere schermen hangen, zodat de sporter op de loopband iets anders kan kijken dan de sporter het roeiapparaat.

CAI moet steeds meer aankunnen: ‘gewoon’ televisiekijken, maar ook internet voor digitaal kijken, on demand diensten en telefonie. Voorwaarde om kijken zonder ‘blokjes’ of andere storingen mogelijk te maken, is een degelijke goede infrastructuur qua bekabeling, antenneversterkers, verdelers, multitaps en connectoren. Ook het verdelen van het signaal, zodat je overal goed beeld hebt, is een must. D&R Data kan jouw huishouden of bedrijf van CAI voorzien.

We sluiten uiteraard ook je televisie, ontvanger, multimedia-apparatuur en stereo-installatie hierop aan en werken de bekabeling netjes weg.