Camerasystemen

Het is altijd een goed idee om je woning en gezinsleden, of je bedrijf en medewerkers met professionele camerasystemen te beveiligen. D&R Data installeert de systemen graag voor je. Als de camera’s hangen, kun je de beelden bekijken met je smartphone of tablet. Elk systeem is makkelijk te bedienen en uit te breiden, zodat je altijd over maatwerk beschikt.  

Veelal wordt een camerasysteem gecombineerd over het data- en glasvezelnetwerk.  Een mooie combinatie met onze andere disciplines.

 

Ook voor implementatie van deurintercoms met eventueel camerabeeld via het zelfde systeem zijn er legio mogelijkheden.

Dagelijks gebruiken we Cloud technologie voor onze mobiel, en werkplek op kantoor of thuis. Nu ook voor camera observatie.

Voor beveiligingscamera’s, inbraak- en toegangscontrolesystemen is de veiligheid van alle data extreem belangrijk. Toch wilt u deze systemen vanaf uw mobiel of iedere werkplek kunnen inzien of bedienen. Cloud technologie maakt dit mogelijk.

Door de camerabeelden niet meer lokaal op te slaan maar in een veilige Cyber secure-omgeving, ontstaan er naast een veilige opslagplek ook nieuwe handige en slimme functies om uw camerasysteem te gebruiken.

Als partner zijn wij in staat om al uw beveiligingsvragen te beantwoorden en uw bestaande of nieuwe camera’s aan te sluiten op een veilige Cloud-omgeving, welke voldoet aan alle eisen op het gebied van AVG, regelgeving en IT-beleid binnen organisaties.

EEN_Generic 1.1.png

Ook al valt de verbinding weg, ik behoud mijn beelden.

Mocht de internetverbinding wegvallen, dan worden de beelden 48 uur vasthouden. Zodra de verbinding weer online komt, dan wordt alles automatisch met de Cloud gesynchroniseerd. Dit biedt extra zekerheid.

Dagelijks gebruiken we Cloud technologie voor onze mobiel, en werkplek op kantoor of thuis. Nu ook voor camera observatie.

Daarom zijn wij officieel partner van Eagle Eye Networks. Zij bieden de technologie die wij kunnen gebruiken om uw huidige of nieuwe camerasysteem aan te sluiten op een compleet beveiligde Cloud omgeving. De camera beelden worden niet meer opgeslagen op een lokale recorder maar direct in de Eagle Eye Cloud.

Wat er ook gebeurt op locatie, de beelden worden veilig opgeslagen in de Cloud. En als extra voordeel: vanuit uw veilige, persoonlijke omgeving kunt u razendsnel beelden delen zowel Intern als Extern. Van álle locaties.

Méér weten; vraag een demonstratie bij ons aan.

Eagle Eye VMS Layout Screenshot.png         Eagle Eye VMS Maps Screenshot.png

Klik hier voor de link naar de site van Eagle Eye